Istorija magije
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Istorija magije
Profesor Chris je ušao u učionicu. Bio je zabrinut zbog trenutne situacije. Obratio se:˝Imamo problem, evo domaćeg, čitajte o Čarobnicama, sve imate u knjizi˝. Mahnuo je rukom i sve se ispisalo.
Vaš domaći je prost:
- Nešto o poznatim vešticama, Čarobnicama, ali samo do dana kada je Pru umrla (Napišite nešto o njihovom životu. Zapamtite, što više detalja, veća će biti ocena.)
Vaš domaći je prost:
- Nešto o poznatim vešticama, Čarobnicama, ali samo do dana kada je Pru umrla (Napišite nešto o njihovom životu. Zapamtite, što više detalja, veća će biti ocena.)
Re: Istorija magije
Ajmo ljudi sta se desava? Gde su svi, sto niste vise aktivni?
Ja sam belosvitac, a nemam koga da vodim...
Tzepelyn gde si??????
Ja sam belosvitac, a nemam koga da vodim...
Tzepelyn gde si??????
OoOps, na mene necete moci do daljnjeg da racunate, ja stvarno nemam vremena za komp i za net, imam puno obaveza, 3 takmicenja, prijemni, redovna nastava, ne mogu sve da postignem...
Ovo je glupo.
Bolje ti da nam pises o carobnicama da imamo na sta da se osvrnemo kada nam zadas zadatak.
U cemu je poenta, gde su predavanja? Sta mi treba da odgovaramo na osnovu cega? Ovde nema motivacije veruj Veljko!
Bolje ti da nam pises o carobnicama da imamo na sta da se osvrnemo kada nam zadas zadatak.
U cemu je poenta, gde su predavanja? Sta mi treba da odgovaramo na osnovu cega? Ovde nema motivacije veruj Veljko!

Baltazar- *Something Wicca This Way Comes *

-

Broj poruka: 185
Godina: 24
Reputacija: 24
Datum upisa: 10.08.2008
O carobnicama... sta tu treba da ti kazem... Nisi cuo za zacarane, za knjigu senki... za njihovu moc trojstva...
Ovo nije odgovor ni na jedno moje pitanje.
Sta mi treba da pisemo o carima ovde?
Zar ceo forum nije posvecen tome?
Sta mi treba da pisemo o carima ovde?
Zar ceo forum nije posvecen tome?

Baltazar- *Something Wicca This Way Comes *

-

Broj poruka: 185
Godina: 24
Reputacija: 24
Datum upisa: 10.08.2008
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Skidanje crne magije