Traze se profesori
Strana 1 od 1 • Delite •
Traze se profesori
Ovako, sledeci predmeti ce se davati u magic school-u.
1. Napici
2. Dobra Magicna Bica
3. Zla Magicna Bica
4. Istorija magije
5. Cini
6. Unistavanja
Ovako, moji predmeti su Napici i Dobra magicna bica, otvorena su mesta za dva profesora, jedan za Unistavanja i Zla Magicna Bica, a jedan za Cini i unistavanja.
Prijave posaljite u ovoj temi. Svaki domaci ce biti postavljen u subotu i imate vremena do petka da ga zavrsite, ako ne uradite onda gubite jedan poen.
Ocene:
1, 2, 3
Profesori moraju da budu korektni. Najbolji ucenici bice nagradjeni, ali prvo morate da napravite profil.
1. Napici
2. Dobra Magicna Bica
3. Zla Magicna Bica
4. Istorija magije
5. Cini
6. Unistavanja
Ovako, moji predmeti su Napici i Dobra magicna bica, otvorena su mesta za dva profesora, jedan za Unistavanja i Zla Magicna Bica, a jedan za Cini i unistavanja.
Prijave posaljite u ovoj temi. Svaki domaci ce biti postavljen u subotu i imate vremena do petka da ga zavrsite, ako ne uradite onda gubite jedan poen.
Ocene:
1, 2, 3
Profesori moraju da budu korektni. Najbolji ucenici bice nagradjeni, ali prvo morate da napravite profil.
Re: Traze se profesori
Neko? Mislim da bi trebalo da nakupimo ta 2 profa. Ako je neko zainteresovan, onda mora da zna barem nesto o Charmed-u!
Udjite u profil i aktivirajte stavku magic school koja se nalazi pored stavke za potpis! Nema nesto mnogo da se pise... Samo Da popunite ono dato i postavite sliku vaseg lika! Olaksao sam vam posao!
Ja se prijavljujem za napitke i za zla magicna bica. Moze Veljko?

Nesa- *Something Wicca This Way Comes *

-

Broj poruka: 6
Godina: 17
Reputacija: 0
Datum upisa: 21.01.2009
zar nije ranije bilo profesora?
na pocetku osnivanja magic school-a se nekoliko njih prijavilo.
na pocetku osnivanja magic school-a se nekoliko njih prijavilo.
Mozes, ali imas dva preostala predmeta. Zadaj domaci i ocenjuj pravicno. A onda i mozes da pogledas neku od tema koje smo ja i Nesa Postavili. Takodje, mozes da pises u svakodnevnica...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu